Dynatest Nederland B.V.

Dynatest Nederland B.V. is dé specialist op het gebied van verhardingsonderzoek. Als onafhankelijke partij bieden wij u een compleet pakket metingen waarmee wij de functionele en structurele conditie van een verhardingsconstructie kunnen vastleggen.
Of het nu gaat om het meten van wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen, fietspaden of dijkbekledingen: met onze valgewichtdeflectiemetingen, vlakheidsmetingen, multifunctioneel-voertuigmetingen en fietscomfortmetingen kunnen wij u voor elke specifieke toepassing van dienst zijn. Wij vertalen uw probleem naar een passend verhardingsadvies.

 
Doordat Dynatest Nederland deel uit maakt van de al meer dan 30 jaar bestaande Dynatest-groep, kunnen wij onze diensten rechtstreeks aanbieden op de Nederlandse markt. Het leveren van diensten met onze eigen producten zorgt voor korte lijnen, een hoog expertise- en kennisniveau en een professionele uitvoering.
 
Door de continue doorontwikkeling van onze software en producten gaan wij met de tijd mee. Waar nodig passen wij applicaties in waarmee we waardevolle en nuttige informatie aan onze diensten kunnen toevoegen.

 


  
  
 
  
Sitemap | Dynatest Nederland | hotIT | siteAssistant